Перейти до вмісту

Mildewed

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Mildewed

  • Звання
    Прохожий
  • День народження 5 лютого

Контакты

  • Сайт
    https://english-lessons-for-you.com/

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Интересы
    Читання, кулінарія
  • Род занятий
    Бухгалтер
  • Настоящее имя
    Жанна

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

Bookmarks

  1. Глазур шоколадна проста
    Глазур шоколадна проста

    Ингредиенты:

    7 ст.л. цукру

    3 ст.л. молока

     2 ст.л. какао

    50 г сливочного масла

    big_186839.jpg

    Метод

    Варити 3 хвилини цукор + молоко + какао.

    Добавити 50 г сливочного масла, розмішати.

    Застигає швидко!

    Це в мене глазур на еклери, подобається, смачна.

    Замість молока можно добавити воду, але смак буде трохи інакший.

     

    Украіна

    Дніпро

    Війна росії  з Україною

    День 544


  2. Гарбузовий кекс із родзинками та цитрусовою заливкою
    Гарбузовий кекс із родзинками та цитрусовою заливкою

    Ингредиенты:

    ТІСТО:
    гарбуз 200 г
    борошно 200 г
    цукор 200 г
    яйця курячі 2 шт.
    масло вершкове 100 г
    родзинки 1 склянка
    розпушувач 1 ст. ложка
    цукор ванільний 20 г
    сіль щіпка

    СИРОП:
    вода 150 мл
    цукор 4 ст. ложки
    апельсин 1\3 шт.
    лимон 1\2 ш

    398142899_18360726445073077_3843866164490548636_n.jpg

    394587782_18358701763073077_2146981839582515843_n.jpg

    Метод

    Гарбуз попередньо нарізати на кубики і запекти в духовці до готовності. Подрібнити запечений гарбуз у неоднорідне пюре.

    Розм'якшене вершкове масло  збити з цукром. Додати борошно та розпушувач із сіллю.

    Додати пюре з гарбуза.  Добре збити.

    Додати яйця і все ще раз добре збити. Додати промиті та висушені родзинки. Добре вимішати.

    Screenshot_37.png

    Викласти тісто в змащену маслом форму для кексів. ( Можна випікати як одним великим кексом, так і маленькими порційними  кексами) 50 хвилин при 180*С до сухої палички. Обов'язково перевірте сухою паличкою чи пропечений кекс, якщо паличка виходить волога, то ще випікайте кекс 10-15 хвилин.

    Для сиропу апельсин і лимон порізати кружальцями. Додати цукор та воду. Кип'ятити на малому вогні 5 хвилин до невеликого загусання сиропу.

    Готовий випечений кекс проколоти дерев'яною паличкою наскрізь і залити зверху порціями весь сироп, розподіляючи його по всій поверхні кексу. Дати вистояти кексу 1-2 години.

    Screenshot_38.jpg

    399121491_18360726430073077_1954695072397572750_n.jpg

    На цей раз я не просочувала сиропом кекс, а покрила лимонною глазур'ю.

    Гарбуз сорту Хоккайдо, тому такий яскравий колір у тіста. Гарбуз попередньо запекти в духовці або в мікро без додавання води. 200 гр - вага вже запеченого гарбуза.

    399073941_18360924565073077_6128450712611314757_n.jpg

     

    Україна

    Кривий Ріг

    Війна росії  з Україною

    День 607

     


×