Перейти до вмісту

Olima

Пользователи
  • Публікації

    740
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    36

Усі публікації користувача Olima

  1. Так а де рецепт з хитрощами ? Оформлюй рецепт, будемо тобі конкуренцію робити .
  2. Світлана, це ти мабуть на якийсь конкурс таких красавців накрутила ? Один в один, золотаві та виблискуючи рогалики. Дякую за насолоду для очей .
  3. Неля подивися у продавців із Польщі. Навіть у нас така спеція продається, але я не купляла, бо вирішила, що завелика банка і як що ця приправа мені не сподобається, то куди я її потім? Іноді у цих продавців купляю польський сир нарізаний слайсами. По ціні дешевше ніж наш, а коли акція в АТБ, то беру свій. Колись брала сосиски 1 кг в пачці, то щось не дуже вони мені. Перець чорний мелений ще класний у них, що в пачці 80 грам, дуже ароматний. Його тільки у них купляю. Не подумайте, що реклама, можливо комусь буде в нагоді ця інформація.
  4. Наталочка, краса неймовірна, після зими так і хочеться побільше таких фото. А ще вихваляйся кухонними дрібничками, ще і на це хочеться помилуватися. А я як дурна купую жоржини, тут не відомо що буде завтра в нашій місцевості, а мені жоржини подавай . Ось і сьогодні ще дві красуні з броні заплатила, тепер буду чекати посилку.
  5. У Сумській області за два дні зафіксовано піврічну кількість обстрілів, - ОВА Про це заявив глава Сумської ОВА Володимир Артюх в ефірі телемарафону. «Декілька населених пунктів у нас заміновано. 800 вибухів - це за минулий рік була норма за пів року. Сьогодні це за два дні», - розповів Артюх. За його словами, збільшилося застосування КАБів, в тому числі й касетних.
  6. Так це вже гойда чи ще ні ? Так це ж все фейк 💯. А може вони біжать чергу на вибори займати? А насправді, бажаю цьому біомусору відчути всі ті "прелести" свого есвео, ненавиджу.
  7. Гарна розшифровка абревіатури путлер. Ще ніде такого не зустрічала. І збігається на 💯.
  8. Мразі, тварі, наволоч, гній, нелюди і т.д і т.п. Просто вже не має слів, щоб висловити хто це все робить і всіх інших, хто все це підтримує. Янголяткам та всім загиблим легких хмаринок на небесах. ЗА ЩО???
  9. В цьому році розцвів такий гіпік, а в тому році, фото я виставляла, квітнув червоний. Вони у мене по черзі вирішили квітнути . Повинно було бути дві квітки, але один бутон випадково зломала, коли відчиняла вікно
  10. Зварила гречаного супчику, напекла млинців, зробила намазку з баклажанів з морозилки. Може сьогодні ввечері ще борщ наварю на завтра, а узагалі то, я хочу дерунів .
  11. На вихідних розморозила баклажани, та наробила намазки. Дуже смачно.
  12. Olima

    О дрожжах...

    Наталочка, напишеш потім враження від цих дріжджів. Я такі бачила, але не купила, бо ще львівські в холодильнику лежать.
  13. Іруська, у мене також смайлики бувають закриті, але чогось не стала питати, вирішила, що то мій телефон не такий.
  14. Olima

    Варенье тыквенно-цитрусовое

    Спекла тертий пиріг . Дуже пасувало це варення до пирога.
  15. Які рум'яні та смачні. Начинка це все разом чи це різновиди начинок?
  16. Анжеліка, у мене все приходить. Глянь у папці спам, бо у мене колись сповіщення почали чогось у спам приходити.
  17. Іруська, їдь до мене . У моїх батьків треба сарайку звалити, ось де ти можеш з розмахом навтішатися і головне ніхто тобі і слова не скаже в осуд, тільки подякують .
  18. Olima

    Дукатовые бухтички

    Я не понялА, а куди вже поділа юбку на резинці?
  19. Olima

    Пиріжки з дивною начинкою

    Дивлюся, що тісто, то по твоєму фірмовому рецепту "Універсальне тісто"? У мене цей рецепт записаний вже давним -давно і частенько його роблю також. Начинка зацікавила, треба пробувати.
  20. Світлана, дуже зацікавила начинка з корейською морквою, оформлюй рецепт . А пиріг у формі равлика, то тутманник?
  21. Пузатий красень, я такі люблю
  22. А я івасі купила, ну от наравиться ця рибка мені. А тепер то чай попиваю, то водичку .
  23. Про коника знала, а ось про бабку узнала щойно . Цікаво було перекладати. Дівчата, якщо зустрінете такого плану вірші, або вирази, то несіть їх сюди .
  24. Наталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все
×