

Капелька
-
Публікації
5 -
Зареєстрований
-
Відвідування
Bookmarks
-
Кабачки-гриль
Кабачки-грильІнгредієнти:
Кабачки - 3 шт.
Оливкова олія - 50 мл.
Часник - 3 зубчики
Кріп - великий пучок
Приготування:
Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму.
В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в пасту кріп, часник, сіль та оливкову олію.
Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм.
Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік.
Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом.
Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва.Смачного.