Перейти до вмісту

Капелька

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Капелька

  • Звання
    Прохожий
  • День народження 23.08.1968

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Николаев
  • Настоящее имя
    Элина

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

Bookmarks

  1. Кабачки-гриль
    Кабачки-гриль

    Інгредієнти:

    Кабачки - 3 шт. 

    Оливкова олія - 50 мл. 

    Часник - 3 зубчики

    Кріп - великий пучок

    Приготування:

     

    Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму.
    В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в пасту кріп, часник, сіль та оливкову олію.
    Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. 
    Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік.
    Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом.
    Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. 

    Смачного. 

     

     

    1374851188_121.jpg


×