ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 13 листопада, 2014 Ингредиенты: Чорний шоколад - 1 плитка-80-100г(я беру світоч "Особливий"Масло вершкове - 80гЯйці - 2 шт.Цукор - 60гМука - 2 ст.л. Способ приготовления Аерогриль включити на розігрів. Шоколад розламати на шматочки та розтопити в банячку на вогні, або в мікрохвильці. Розмішати яйця з цукром та мукою. Змішати обидві маси. Викласти у 2 формочки ,у мене весь об*єм маси вміщуєть у два горнятка . Швидкість вентилятора - висока. Температура 180 градусів. Термін випічки - 20 хвилин для фарфорових чашок, а якщо в селіконових формочках тоді 15 хв. Їсти гарячим. Смачного!!! :vkusno 1: Ингредиенты: Черный шоколад - 1 плитка-80-100г(я беру світоч "Особливий"Масло сливочное - 80гЯйца - 2 шт.Сахар - 60гМука - 2 ст. л. Аэрогриль включить на разогрев. Шоколад поломать на кусочки и растопить на водяной бане или в микроволновке. Смешать яйца с сахаром и мукой. Соединить обе массы. Выложить в две формочки , у меня весь обьем массы вмещается в две чашки . Скорость вентилятора - высокая . Температура 180 градусов. Время выпечки 20 минут для фарфоровых чашек , а если в силиконовых формочках тогда 15 минут. Кушать горячим. Приятного аппетита ! :vkusno 1: 12 Izvarina, Svetlanaur, Toxa та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юля 604 Опубліковано: 13 листопада, 2014 все спокусили , буду пекти (Все. Соблазнили. Буду печь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 13 листопада, 2014 І мене спокусили!!!!!!! (И меня соблазнили !!!!!) 1 Юля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 13 листопада, 2014 спробуйте,дуже швидко виходить і на двох якраз.Хрумка скоринка і рідка начинка всередині.Тільки не перетримайте. (Попробуйте, очень быстро выходит и на двоих как раз. Хрустящая корочка и жидкая начинка в середине . Только не передержите.) 2 Алцьона та Юля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 14 листопада, 2014 Галя, а в мультиварке можно или в мироволновке?не хочется духовку включать для -2 чашечек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юля 604 Опубліковано: 14 листопада, 2014 в микре думаю точно нет , там ведь срединка должна остаться не пропеченной 2 Veronka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 14 листопада, 2014 В комментах нашла Микроволновка печет изнутри и тающей серединки не получится. Если просто кексик такой то пары минут хватит. 2 Veronka та Юля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 14 листопада, 2014 всё поняла, прийдётся духовку включать и делать не 2, а хотя бы 6 шт, надеюсь что будет вкусно 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 15 листопада, 2014 Фондан получился необыкновено вкусным :vkusno 1: , серединки жидкие как надо :10: , делала в духовке на 190 гр с вентилятором в маленьких силиконовых формочках для капкейков, делала двойную порцию, получилось 7 шт, мы с сыном сразу по 3 слопали а один остался, поробовали остывшим - тоже очень вкусно, в следующий раз буду делать в формочках побольше (ещё не купила) 2 lana19 та ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 15 листопада, 2014 И я сегодня сделила но влепила коньяк,хотя мне нельзя, правда,заработала мигрень,но и кулинарное уовольствие!! Завтра на утро предусмотрен фондан,на этот раз без коньяка Вкусно!!!!! 1 ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах