Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Мороженная рыба  

Маринованные грибы  

Морковь  

Лук  

Майонез  

Кетчуп

post-25-0-27029000-1420138255_thumb.jpg

 

Способ приготовления

 

Мороженную рыбу, (любую!) кусочками пожарить, предварительно обмакнув в муку. Охладить, разобрать на кусочки мяса без костей.

Обжарить порезанный полосочками лук, добавить тертую морковку (я тру как корейскую), все протушить до готовности и охладить, сцедив остатки подсолнечного.

Выкладываем в глубокую тарелку слоями:

Майонез, рыба, морковка, кетчуп, маринованные грибы, майонез.

Смачного !

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×