Перейти к содержимому

Зразы из перловки с грибами (...

Просмотров: 3395
Лайков: 4
Опубликовано: 12.04.2016
Хлеб "Дакота"

Просмотров: 3675
Лайков: 7
Опубликовано: 21.12.2014
Печенье " Нежные чувства...

Просмотров: 6805
Лайков: 20
Опубликовано: 17.11.2014
Хлеб "Кукурузная улитка"

Просмотров: 2592
Лайков: 0
Опубликовано: 19.03.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Гаспачо / Gazpacho

рататуй13 гаспачо gazpacho суп томати чилі

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 25 Июль 2017 - 08:51

20258187_1743380605959902_5507576547656058314_n.jpg

 

На 2-3 порції бланшируємо 7-8 свіжих м'ясистих помідор. Знімаємо шкірку, видаляємо плодоніжки і нарізаємо крупно.
Очищаємо 1-2 огірки від шкірки та нарізаємо крупно огірок і 1 червоний болгарський перець.
Перебиваємо блендером чи в комбайні помідори, огірки, болгарський перець, 1-2 зубчика часнику, 
м'якушку від скибочки білого хліба, сіль, перець до смаку, соусу чилі для гостроти (до смаку), сік з половинки лимону, 
1-2 ст ложки червоного винного оцету, 1-2 ст ложки оливкової олії.
Далі перетираємо через сито наш суп. Гаспачо в холодильник на 4 години.
Готуємо крутони. М'якушку 3-4 скибочок білого хліба чи батону нарізаємо кубіками. Обсмажуємо на сковорідці з невеликою 
кількістю олії до рум'яної скоринки. Заодно і підсушимо крутони.
Наливаємо ходоний гаспачо в тарілку. Поливаємо трішки оливковою олією. Зверху крутони. 
Приправляємо свіжомолотим перцем та сіллю до смаку. Смачного!
 


#2 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 375
  • 7 876 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 27 Июль 2017 - 05:27

РАТАТУЙ-13,Андрію, дякую за чудовий рецепт і суп!)) Відео наповнено добротою і любов'ю, до свого глядача! дякую Вам за це!
  • Валюшечка и РАТАТУЙ-13 это нравится



Темы с аналогичным тегами рататуй13, гаспачо, gazpacho, суп, томати, чилі

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.