-
Публікації
936 -
Зареєстрований
-
Відвідування
Про damilaj
-
Звання
Ветеран
- День народження 17.04.1956
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Сумы
-
Настоящее имя
Людмила
Відвідувачі профілю
Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам
-
Алцьона reacted to повідомлення в темі: Заправка для борща консервированная (с буряком)
-
Алцьона reacted to повідомлення в темі: Заправка для борща консервированная (с буряком)
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Как перенести изображение на пряник с помощью трафарета
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Как перенести изображение на пряник с помощью трафарета
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Італійський рисовий торт
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Ковбаса - пшонянка
-
Как перенести изображение на пряник с помощью трафарета
damilaj відповів в тему nestr в Пряничная школа
Доброго дня, дівчата. Скажіть у кого є досвід роботи з аєрографом (перенесення малюнку на пряник)? Зручно чи не дуже, може є якісь особливості, поділіться. Хочу придбати аєрограф саме для цього. -
Доброго дня! Ліля, отримала посилку, все добре, красно дякую.
-
Лиля, доброго ранку! Прийми замовлення, будь ласка. Кондитерская насадка №128 Роза большая - 50.00 Набор тонких кисточек для росписи пряников и декорации кондитерских изделий - 57.00 Кондитерская насадка № 000 маленькая - 35.00 Кондитерская насадка № 00 маленькая - 35.00 Гелевый краситель Синий Royal Blue 22мл - 55.00 Гелевый краситель Коричневый "Украса", 25г - 39,00 Сухой пищевой краситель Confiseur Нежный персик, 20мл - 33,00 Відправка Укрпоштою.
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Крем белковый заварной с пектином
-
можно меньше в половину, пектин был и яблочный и цитрусовый разницы не видела.
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Крем белковый заварной с пектином
-
Юлия reacted to повідомлення в темі: Крем белковый заварной с пектином
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Крем белковый заварной с пектином
-
Юля, в самом начале есть ингридиенты: 110гр белка, 300 гр. пектинового сахара, 150мл воды. Высчитываешь сколько надо на 1 гр белка сахара 300/110=2,7гр и умножаем на твой вес белка. получаешь вес сахара, воды 0,5 от веса сахара. Как сделать пектиновый сахар тоже в описании в самом начале. действительно надо хорошо перемешивать, т.к. кристаллы сахара крупнее чем пыльца пектина. Я работа постоянно с этим кремом по такой схеме.
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Крем белковый заварной с пектином
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Украшаем пряники и печенье
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Солов'їна пісня
-
Алцьона reacted to повідомлення в темі: Солов'їна пісня
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Солов'їна пісня
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Украшаем пряники и печенье
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Украшаем пряники и печенье
-
damilaj reacted to повідомлення в темі: Украшаем пряники и печенье
-
А для мене новими виявилися слова: Обценьки, Цмулити, Пасіювати.
-
@Алцёна,Алочка, консерва у маслі?
-
Шедевр, а яка його висота, як ти його виймала з холодильника, не хитався?
-
Красно дякую
-
Божечки, який гарненький! Де купувала, а?
-
@ЮлияЮльчик, я делала с просроченным пектином по этому рецепту Оксаны, все получилось, но каждый случай индивидуальный, надо пробовать.
-
@lana19,Красно дякую
-
Дівчата, десь тут бачила інфу про мультиварку-коптильню, не можу знайти, допоможііііть . Кажись Lana надавала.
-
Аналогічно, життя взагалі небезпечна штука, тим більше всі знають чим воно закінчується . Так ще й такі програми заганяють до депресії. На тих. хто не переймаються, вони не діють, а адекватним і обізнаним такі передачі не потрібні.
-
@Алцёна, Сонечко моє, чого тільки не буває в нашому організмі та на його поверхні. Не впадай в істерику, все минеться, треба холоднокровно взятися до лікування. Я свого часу думала помру, як побачила воші у свого малого . Все минає, минеться і це. Кріпися, подумки я з тобою.