Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 лютого, 2017 У меня очередная порция печется))) Какое же тесто приятное, работать с ним - одно наслаждение!! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 27 лютого, 2017 а у меня уже готово :vkusno 1: спасибо,очень вкусно 4 Алцьона, lana19, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 лютого, 2017 И у меня готово. Уже половины и нету, а еще с коврика не сняла)) Пекла на антипригарном коврике, яйцо смазочное растеклось по всему коврику, если бы на противень, то хоть зубами отдирай... а тут все само слетает с коврика и скачет в рот)) 3 inucya, Natali06 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 28 лютого, 2017 Светочка,Аллусик, девочки, спасибо за отчётики! Рада, что рецептик вам приглянулся! 2 Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах