pygovka 487 Опубліковано: 2 червня, 2014 Vilapo:, вот это ТОРТ! я как раз прикупила весы чтоб можно было взвешивать грамульки малые..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 2 червня, 2014 Наташенька, спасибо за оценку торта Отличное приобретение, поздравляю :10: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 18 серпня, 2014 И как я раньше не заметила такую красоту?! Лена, ставлю в очередь, спасибки, что поделилась с нами! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 18 серпня, 2014 Светочка, большое спасибо Буду рада если рецепт пригодится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 18 серпня, 2014 Ну вот, а он у меня оказывается есть в закладках! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 18 серпня, 2014 Обязательно пригодиться, я такие тортики обожаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 18 серпня, 2014 Лишний раз перепроверить не помешает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 18 серпня, 2014 Ага, вот сейчас сижу смотрю, что накидала себе в закладки. Сейчас на лимонный загляну. 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 17 червня, 2016 И этот в закладках!!! 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах