fronya40 15 975 Опубліковано: 22 години назад Дівулі,хочу нагадати вам про це диво. Коли до нестями хочете солодкого..в нема часу, фантазії,чи просто банально лінь...і тут на допомогу приходить цей рецепт - бажаєш з кремом - супер,бажаєш просто - теж смакота. В можна одним листом в духовці,порізав на частини - і супер! Це смакота.❤️❤️❤️ 2 Natali06 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 907 Опубліковано: 18 годин назад Таня, як вчасно! Тільки сьогодні мені Вова нагадував про сметанник, просив спекти. А в мене і в старого Панаса випічка працює доси, от і зроблю. Я ще в ньому люблю пекти медівник від Шули, теж дуже гарний! 2 Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 975 Опубліковано: 18 годин назад Светуль,так,я його тільки що спекла. Просочила шоколадним сиропом,вершковий крем. Стоїть в холодильнику,чекає на мене ❤️ 2 Справжня господиня та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах