Цвяточек 824 Опубліковано: 5 грудня, 2016 @alinysik, записала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 6 грудня, 2016 Девочки, счета разослала. Муку сегодня выкупаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 6 грудня, 2016 Лиличка! Sos! Мне тоже муки мягких сортов. Килограммчиков так 6))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 6 грудня, 2016 @Natali06, именно в это время я забирала муку...... Наташечка, это тебе манитоба нуна? Попробую завтра своего заслать, а вдруг продадут в догонку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 6 грудня, 2016 ой... я вами всеми восхищаюсь...я,видимо,еще не доросла...зашла...такие трехэтажные... я не потяну...может,войду во вкус хлебопекарства и мне этих слов и вещей будет надА))) Простите,что так,мимоходом...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 7 грудня, 2016 Девочки, сегодня рассмотрела чек и увидела, что мука таки подорожала: Манитоба- 41 грн. Пицца- 38 грн. Семола- 52 грн. Песочка- 36 грн. При заказе ориентируйтесь, пожалуйста, на новые цены!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 грудня, 2016 Лиличка, так я попадаю в список , чы не? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 7 грудня, 2016 @Natali06, я задание дала коханому. Будет в тех краях, заедет. Не валнавайси) 2 Natali06 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 10 грудня, 2016 Не валнавайси)Лиличка, пасиб! Буду ждать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alinysik 11 Опубліковано: 13 грудня, 2016 Ау! я не отримую від Вас відп :smilik: овіді Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 13 грудня, 2016 @alinysik, туточки я) Сегодня муж выехал, надеюсь, успеет завести на почту. Я номерок скину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alinysik 11 Опубліковано: 14 грудня, 2016 чим порадуєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 14 грудня, 2016 @alinysik, извините, неудобно вышло. Он замотался и забыл((((( Завтра сама отправлю, уже достала коробку из машины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bendim 27 Опубліковано: 15 грудня, 2016 Лиля, посылочку получила. Спасибо большое!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alinysik 11 Опубліковано: 15 грудня, 2016 а сьогодні чим порадуете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alinysik 11 Опубліковано: 16 грудня, 2016 оскільки ніяк не складається, я напевно буду просити повернути передоплату. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 16 грудня, 2016 (змінено) @alinysik, я ещё раз хочу извиниться за задержку. Так сложились обстоятельства. Поверьте, это редко бывает, но именно Вам "повезло" в этот раз. Полагаю, что посылка уже в Вашем городе. Номер декларации: 59000224862229. ---------------- Проверила на сайте новой почты. Посылка прибыла. Змінено 16 грудня, 2016 користувачем Цвяточек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tatyana100 0 Опубліковано: 3 лютого, 2017 Лиля, Вы еще занимаетесь мукой? Я хотела бы заказать по 1 кг манитобы и семолы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 4 лютого, 2017 Лиля, Вы еще занимаетесь мукой? Я хотела бы заказать по 1 кг манитобы и семолы. Да, занимаюсь. Но нужно набрать какое-то количество, чтобы выкупить. Ожидайте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 4 лютого, 2017 Лиличка, я тоже в очереди на манитобу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 10 березня, 2017 Лиля, Вы еще занимаетесь мукой? Я хотела бы заказать по 1 кг манитобы и семолы. Лиличка, я тоже в очереди на манитобу. Девочки, мука заказана. Можете переводить денежку. Номер карты бросаю в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Цвяточек 824 Опубліковано: 13 березня, 2017 Девочки, есть лишние 3 кг муки семолины (фасовка по 1 кг). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ИринА_ 0 Опубліковано: 8 травня, 2017 добрый день, есть ли семолина? взяла бы 3кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах