Перейти до вмісту
Аннетт

Свиняча печінка в томатно-соєвому соусі

Recommended Posts

Ингредиенты: — 500 г свинячої печінки;
— 1 цибулина;
— 1 ст.л. картопляного крохмалю;
— ½ ч.л.карі;
— 1 ч.л. паприки;
— 1 ч.л. солі;
— 4 ст.л. рослинної олії;
— 2 зубчики часнику;
— 2 ст.л.томатної пасти;
— 5 ст.л. соєвого соусу;
— 2 ст.л. рідкого меду.

Приготування:

 

1. Свинячу печінку добре промийте під холодною водою, видаліть жовчні протоки і плівку. Наріжте тонкими скибочками.
2. Приготуйте маринад для печінки. До крохмалю додайте карі, паприку, сіль, часник, видавлений через прес. Потім додайте олію, перемішайте.
3. Покладіть у маринад шматочки печінки, перемішайте й залиште на 15 хвилин.
4. Наріжте цибулю півкільцями.
5. Приготуйте соус. До соєвого соусу додайте томатну пасту й рідкий мед, перемішайте.
6. Розігрійте сковороду, змажте олією, Сковороду з невеликою кількістю олії викладіть печінку й обсмажуйте 2 хвилини на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім додайте цибулю, перемішайте й обсмажуйте ще 1-2 хвилини.
7. Влийте томатно-соєвий соус, додайте 50-100 мл окропу. Перемішайте і тушкуйте 5 хвилин на маленькому вогні.

Печінка вийде дуже соковитою.

 

Смачного!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×