Аннетт 74 Опубліковано: 15 липня, 2016 Ингредиенты: — 500 г свинячої печінки;— 1 цибулина;— 1 ст.л. картопляного крохмалю;— ½ ч.л.карі;— 1 ч.л. паприки;— 1 ч.л. солі;— 4 ст.л. рослинної олії;— 2 зубчики часнику;— 2 ст.л.томатної пасти;— 5 ст.л. соєвого соусу;— 2 ст.л. рідкого меду. Приготування: 1. Свинячу печінку добре промийте під холодною водою, видаліть жовчні протоки і плівку. Наріжте тонкими скибочками.2. Приготуйте маринад для печінки. До крохмалю додайте карі, паприку, сіль, часник, видавлений через прес. Потім додайте олію, перемішайте.3. Покладіть у маринад шматочки печінки, перемішайте й залиште на 15 хвилин.4. Наріжте цибулю півкільцями.5. Приготуйте соус. До соєвого соусу додайте томатну пасту й рідкий мед, перемішайте.6. Розігрійте сковороду, змажте олією, Сковороду з невеликою кількістю олії викладіть печінку й обсмажуйте 2 хвилини на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім додайте цибулю, перемішайте й обсмажуйте ще 1-2 хвилини.7. Влийте томатно-соєвий соус, додайте 50-100 мл окропу. Перемішайте і тушкуйте 5 хвилин на маленькому вогні.Печінка вийде дуже соковитою. Смачного! 4 valuhka, lana19, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах