Юлия 1 396 Опубліковано: 15 жовтня, 2016 @fronya40,спасибочки! Ц меня куча рецептов, но такого вкусного,как в школе(в сад я не ходила) нет((( А малая ,что одна,теперь вторая просят как в саду!((( 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 15 жовтня, 2016 Если как в саду- нужно манку вместо крахмала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 15 жовтня, 2016 Фрось, не пеку в силиконе. Я и предполагала, что в нем низ не будет пропекаться. Пеку или в формах (родной люминиевой или в антипригарных), или в самой сковороде. Пирог в форме, патамуша такой огромный, как сама Чуда, нам не осилить ))) А вот пирожки вчера пекла, так прям в Чуде - прекрасно пропеклись, одинаково зарумянились сверху и снизу. А когда выпечка сладкая, да еще и высокая, то да, верх начинает гореть, а низ еще сырой. То прикрываю сверху фольгой в два слоя. 2 fronya40 та Юлия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 15 жовтня, 2016 @azaza,хороший совет, мерси)))) 1 azaza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 15 жовтня, 2016 Если как в саду- нужно манку вместо крахмала., попробую.На манке есть рецепт, но немного не такой - вкусно,но не так.Муж смеется,мол - и ты не та))) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 15 жовтня, 2016 Так вот так же как я написала - только вместо крахмала 3 ст.л. манки.и все. 1 Юлия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 15 жовтня, 2016 Так вот так же как я написала - только вместо крахмала 3 ст.л. манки.и все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 18 жовтня, 2016 Продолжаю вести свои непутевые заметки)))так сказать репортаж с кухне. Утром испекла пирожков с капустой.тесто самое обычное дрожжевое. На молоко, немного слив.масла. Тесто отдыхало пару дней в нулевой камере.и пирожки получились расчудесные. а вечером печенные яблоки.как же я их люблю...но из за 5 яблок духовку включать облом..а в аэрогриле не так получаются, как я люблю ( хотя у моей дочки в другом аэрогриле все ок). -яблоки получились просто бобмбасуперпуперУРАААА!!! И главное быстро.пока я тут пила чай- заглянула в чуду- а они уже того!!..шкурка отделилась.т.е можно все таки и раньше было выключить.но я люблю мягусенькие, а след.раз засеку время. Теперь хочу тыкву запечь. Хочу ж завязать эксперименты с пирожками.но...осталась постная галета и все)чесслово))) 4 lana19, Юлия, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 20 жовтня, 2016 (змінено) Теж прийшла поділитися своїми експериментами з випічкою в Чуді. Дякую Тані fronya40,що відкрила тему! Пекла бісквіт на 4 яйця і на 9 шт. Ось тут я вже переборщила.Хотіла,щоб був великим та ще яблучка на верх поклала,ось він і повипирав з боків і,відповідно,пришкварився. Але чорненьке я обрізала і це вже ось таким сфотографувала Змінено 20 жовтня, 2016 користувачем Уляна-ляна 3 azaza, Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 20 жовтня, 2016 (змінено) Ще пекли кекс, пісочний пиріжок з варенням, тоненький дріжджовий з вишнями і просто пироги з сиром і вишнями Змінено 20 жовтня, 2016 користувачем Уляна-ляна 3 azaza, fronya40 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 20 жовтня, 2016 Пиріжки мені більше сподобались з духовки. Але хочу спробувати ще раз .Готові пироги не сфотографувала,тому що були впереміш з іншою випічкою. 3 lana19, azaza та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 20 жовтня, 2016 @Уляна-ляна,Оксано,дуже дякую за підтримку пирогами))) ну дуже гарно. а у чому пекла бісквіт? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 20 жовтня, 2016 Таня,я купила свою Чудо-пічку з набором форм (всі вони входили в комплект до пічки) Пекла в такій А ще є ось такі І ще є одна роз'ємна форма. Моя пічечка з віконечком. Але потужність трохи замаленька,всього на 500 Вт. 6 fronya40, Юлия, azaza та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 20 жовтня, 2016 Яка ж красота!! А у мене немає.... А сьогодні я просто запекла кабак у нашій Чуді))) С кожним разом я її все більше кохаю)) Але вже опеклася. ..буду обережніше. 3 Уляна-ляна, Юлия та azaza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 29 жовтня, 2016 Счс пеку диетический яблочный насыпной пирог.надеюсь все выйдет.завтра тогда выставлю и рецепт и фото. Фрось, и шо, как тебе насыпной пирог? Чуда справилась? Понимаю, что пирог давным-давно съеден. А питання у меня возникло только теперь. Собсна, питання: а шо, если насыпной сделать не с яблоками, а со сливой? Да еще и с мороженной Я насыпные никогда раньше не делала, но насколько понимаю, там главная закавыка в сочности и количестве яблок. А сливы-то размороженные еще более сочные. По логике (моей ) вполне взаимозаменяемо. Хто-нить пробовал? Чи самой рисковать? 2 Юлия та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 30 жовтня, 2016 Да,пирог не то,сьеден,а уничтожен.но я пекла диетмческий,а что то больше не хочется диетического. После него теперь пеку яблоки почти каждый день.со сливой будет бомбезно!! Просто насыпно пирог.будкт очень вкусно!я не пекла,но не сомневаюсь. 1 azaza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 30 жовтня, 2016 Да,пирог не то,сьеден,а уничтожен.но я пекла диетмческий,а что то больше не хочется диетического. Да уж! Есть у диетических блюд такая особенность ))))))))))))))))) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 30 жовтня, 2016 Шо правда то правда. А со сливой я уверенна- будет нэпэревэршэно)))))пеки и расскажи нам. 1 azaza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 30 жовтня, 2016 Фрось, я-то испеку, но не сегодня. Как выяснилось, в доме ни нормальной муки, ни масла ))) Диэтицкий образ жизни 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 30 жовтня, 2016 Ничего.я подожду! 1 azaza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 4 листопада, 2016 Пекла вчера шарлотку. Быстренько взбила яйца,намешала,залила яблоки и поставила печь.включила таймер-а он не включился...слышу ,уже горелым пахнет.совсем чуток прихватилось. Утром встала,чуток обрезала.шарлотка получилась чудесная.и очень быстро.минут 20.какая то чуда у меня ускоренная. Буду так все время печь. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 листопада, 2016 І я в своїй пічечці спекла кекс за рецептом "Мармурового" ,але з кольоровим борошном. Правда,рецептом не виставляла,тому,що не вийшло так ,як хотіла (перетримала випічку). Але це на смак не вплинуло. Фото виставлю пізніше. 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 18 листопада, 2016 Фото виставлю пізніше. нарешті я донесла фото кексика кекс смачний,а от чіткості в кольорі я не отримала 9 Qween, AlenaT, lissaKi та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 19 листопада, 2016 А я позавчера готовила ленивые голубцы- фарш,отварной рис,капуста перебитая в блендере.котлетки в сухари.сложила в форму,смазанную маслом.и поставила в чуду.как услышала приятный запах,а это минут через 20,залила соусом- лук,морковь пассеровать,потом туда томатный сок пару ложек сметаны закипятить,залить голубчики и минут 40 тушилось. Девочки,это очень вкусно. И не заморочливо,а с нашей чудой еще и экономно! 2 Grypana та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 17 грудня, 2016 Самса 3 AlenaT, fronya40 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах