Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Я не дуже люблю турецькі серіали. Вірніше, я їх просто не дивлюсь, не моє. Але випадково натрапила на уривок і вирішила глянути один серіал. Всьо. Я залипла. Коли закінчилась остання серія, то я відразу натиснула на першу і почала переглядати по новому кругу І так і дивлюсь періодично, коли хочеться помедитувати От в ньому вчепило практично все, що навіть турецька затянутість-зажованість не впадає в око. Проблеми батьків і дітей, перше кохання, справжня дружба і зрада друзів. Прекрасна гра акторів. Усіх практично. Всі проживали свої ролі. А головні герої...такої хімії я не бічила більше ніде. Так зіграти кохання, що і досі в інеті активно дискутують - а чи була ж між ними любов і в реальному житті, бо так зіграти без почуттів Пишуть, що у серіалі нудна музика, жоден трек не запамятався (тут не знаю, чим обідив їх відомий далеко за межами Туреччини Таркан). Хоча для мене якраз навпаки. Вся музика передавала емоції героїв. І передано було саме в їхньому колориті, без англомовних треків. Саме після серіалу я відкрила для себе чимало гарної турецької музики. (Teoman "kupa kızı ve sinek valesi", "aşk kırıntıları"; Gripin "böyle kahpedir dünya" Sen Gitme - Emre Aydın і т.д.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах