РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 19 травня, 2017 Очищаємо тигрові креветки - (удаляємо голову та лапки), панцирь залишаємо і розрізаємо по спинці. Будемо обсмажувати в панцирі, щоб смак був насичинішим. Маринуємо креветки на 20хв. Спеції, приправа для морепродуктів, сік лимону, оливкова олія, соєвий соус з імбирем. Сирний соус. Натираємо 3 види сирів: у мому варіанті це класичний 50% французький, стара гауда, козячий сир з лавандою. Можна використовувати будь-які інші. Сир будемо вводити в соус бешамель (На сковорідці топимо 50 грам масла, вводимо 1 ст ложки муки та обсмажуємо трішки. Далі вводимо поступово молоко. Постійно помішуємо. Спеції до смаку. Соус має бути як трішки густа сметана. Вводимо в соус наші сири.Чекаємо, щоб розтопились Обсмажуємо креветки на маслі з часником по декілька хвилин з кожної сторони. Сервіруємо. Смачного. https://www.youtube.com/watch?v=_TeXv8OpO4A 5 nestr, Фрезия, РАТАТУЙ-13 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 20 травня, 2017 А мне рецепт понравился. Для народа,так сказать(не в смысле нищебродов, а в смысле массовости) можно адаптировать под более мелкие и дешевые - по 200 грн за кило, ну а себе...да зажму я за такую цену и 10 штук купить,честно))) Но если кто подгонит - приготовлю)))))Я вообще люблю такое ...(в смысле по вкусу,ну и если подгоняют тоже)))) 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах