РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 23 червня, 2017 Нарізаємо 2 баклажани слайсами по 0,5 см, солимо та відкаладаємо в сторону. Натираємо прямо в сковородку попередньо бланшировані помідори - 5-6 шт. Ставимо на вогонь випарюватись. До помідор додаємо крупно порізаний пучок свіжого базиліку та стебла зеленої цибулі. Додаємо суміш спецій для овочів, 3-4 зубчика часника (через часникодавку, можна і більше), сіль та перець до смаку. 100-150 грам томатної пасти. І ще трішки випарюємо, до загустіння. Соус готовий. До 350 грам фаршу додаємо 0,5 цибулі та 1 жовток, спеції до смаку. Нарізаємо слайсами по 3-4 мм 2 кульки моцарели та 2 свіжі помідори. Натираємо 150 гр козячого сиру чи іншого твердого. Змащуємо керамічну форму олією. Викладаємо шарами у форму баклажан, фарш, слайс помідори, слайс моцарели. Повторюємо. Заливаємо все помідоровим соусом та присипаємо сиром. Готуємо 50-60 хв при 200-220 градусах. В духовці накривав фольгою на 15 хвилин, щоб сир не пригорів, а баклажани протушились. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=-8IoIs86Aok 10 Kira, nestr, fronya40 та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 23 червня, 2017 оце так смакота! Ніяких сумнівів! 2 РАТАТУЙ-13 та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валюшечка 505 Опубліковано: 23 червня, 2017 Да, вкусняшка, обязательно такое приготовлю.Спасибо за рецептик. 2 fronya40 та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolay1 2 Опубліковано: 10 липня, 2017 Такую вилку для торта нашла, как думаете есть в ней смысл? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах