Перейти до вмісту

Recommended Posts

post-3928-0-95664000-1499155786_thumb.jpg

 

Відварюємо 4-6 яєць. Вода не повинна повністю покривати яйця. Яйця мають покипіти максимум 3,5 хв. 
В такому випадку жовток буде сирим ще.
До води дадаємо солі. Після 3,5 хв опускаємо яйця у холодну воду. Все це дасть можливість очистити їх без проблем.
Для начинки берем фарш 600 гр, варена кров'янку 200 гр, 1 зелене яблуко. Яблуко натираємо. З кров'янки берем тільки 
начинку. Спеції до смаку. Я брав сіль, перець, 1 ч ложка мускатного горіху.
Очищенні яйця огортаємо начинкою. Далі в муку, яйце, паніровочні сухарі і обсмажуємо в олії як на відео.
Загальний час приготування - 15-20 хвилин. Смачного!
Швидко, ситно, неймовірно смачно!
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

Швидко, ситно, неймовірно смачно!
Андрію, а ще дуже  гарно і дивовижно!  :animashki-myshy:  Дякую, що даруєте радість бачити ваше відео! :flowerss:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

Швидко, ситно, неймовірно смачно!
Андрію, а ще дуже  гарно і дивовижно!  :animashki-myshy:  Дякую, що даруєте радість бачити ваше відео! :flowerss:

 

Дякую Вам за підтримку!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×