РАТАТУЙ-13 340 Posted July 4, 2017 Відварюємо 4-6 яєць. Вода не повинна повністю покривати яйця. Яйця мають покипіти максимум 3,5 хв. В такому випадку жовток буде сирим ще. До води дадаємо солі. Після 3,5 хв опускаємо яйця у холодну воду. Все це дасть можливість очистити їх без проблем. Для начинки берем фарш 600 гр, варена кров'янку 200 гр, 1 зелене яблуко. Яблуко натираємо. З кров'янки берем тільки начинку. Спеції до смаку. Я брав сіль, перець, 1 ч ложка мускатного горіху. Очищенні яйця огортаємо начинкою. Далі в муку, яйце, паніровочні сухарі і обсмажуємо в олії як на відео. Загальний час приготування - 15-20 хвилин. Смачного! Швидко, ситно, неймовірно смачно! https://www.youtube.com/watch?v=_wmPwf7sPvk 8 Пампушка, РАТАТУЙ-13, Natali06 and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18058 Posted July 4, 2017 Швидко, ситно, неймовірно смачно! Андрію, а ще дуже гарно і дивовижно! Дякую, що даруєте радість бачити ваше відео! 2 Алцьона and РАТАТУЙ-13 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
РАТАТУЙ-13 340 Posted July 4, 2017 Швидко, ситно, неймовірно смачно!Андрію, а ще дуже гарно і дивовижно! Дякую, що даруєте радість бачити ваше відео! Дякую Вам за підтримку! 2 Алцьона and Natali06 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites