Jump to content

Recommended Posts

post-3928-0-95664000-1499155786_thumb.jpg

 

Відварюємо 4-6 яєць. Вода не повинна повністю покривати яйця. Яйця мають покипіти максимум 3,5 хв. 
В такому випадку жовток буде сирим ще.
До води дадаємо солі. Після 3,5 хв опускаємо яйця у холодну воду. Все це дасть можливість очистити їх без проблем.
Для начинки берем фарш 600 гр, варена кров'янку 200 гр, 1 зелене яблуко. Яблуко натираємо. З кров'янки берем тільки 
начинку. Спеції до смаку. Я брав сіль, перець, 1 ч ложка мускатного горіху.
Очищенні яйця огортаємо начинкою. Далі в муку, яйце, паніровочні сухарі і обсмажуємо в олії як на відео.
Загальний час приготування - 15-20 хвилин. Смачного!
Швидко, ситно, неймовірно смачно!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Швидко, ситно, неймовірно смачно!
Андрію, а ще дуже  гарно і дивовижно!  :animashki-myshy:  Дякую, що даруєте радість бачити ваше відео! :flowerss:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Швидко, ситно, неймовірно смачно!
Андрію, а ще дуже  гарно і дивовижно!  :animashki-myshy:  Дякую, що даруєте радість бачити ваше відео! :flowerss:

 

Дякую Вам за підтримку!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×