РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 11 липня, 2017 1 дорадо (700 гр) почистити та філірувати. Робимо надрізи на шкірі двох філе. Розкладаємо харчову плівку. На плівку листки свіжого базиліку, сіль та перець до смаку, 2 ст ложки оливкової олії. Рибу викладаємо на листки базиліку шкірою вниз. Зверху на філе приправи до риби та 1 ч ложка оливкової олії. Замотуємо рибу в харчову плівку. Можна 2-3 шари. Друге філе запаковуємо аналогічно. Далі в несильно киплячу воду на 10 хвилин. Такий метод + надрізи на шкірі - пропитують рибу спеціями та ароматами повністю. Для гарніру обсмажуємо до золотистого відтінку білу частину від молодої цибулі (цілі цибулини) та бекон 100 гр. Далі 200 гр молодого горошку, тимьян, сіль та перець до смаку. Рибу звільняємо від харчової плівки. Викладаємо горошок на тарілку і зверху 1 філе риби. Збризнути оливковою олією. Смачного. https://www.youtube.com/watch?v=4hNKDpfW4Ig 11 N@T@, Таля, Алцьона та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 948 Опубліковано: 11 липня, 2017 Андрей, спасибо за очередную вкусняшку! Особенно заинтересовал способ приготовления рыбы! 3 Алцьона, Natali06 та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах