РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 13 липня, 2017 Очищаємо курячі сердечка 600гр. Очищаємо від жиру, судин, згустків крові. Заливаємо на сковорідці водою і варимо 15 хв. Для гарніру відварюю картоплю. (можна гречку). У мене було 200 грам відварених маслюків. Вирішив використати разом з сердечками. Далі нарізаємо 3 цибулини кубіком, 3 морквини слайсами. Зливаємо всю воду з сердечок, добавляємо трішки олії і закидаємо цибулу та моркву. Сіль та перець до смаку і обсмажуємо 10 хвилин. Далі додав гриби, прованські трави, тимьян, 2 ч ложки гірчиці. Ще 10 хвилин обсмажуємо. Далі 200-250 гр сметани і знову тушкуємо хвилин 10. Для загустіння можна дати 1 ст ложку муки. Картоплю перебиваємо в пюре з 50 гр масла та 50 мл молока. Сіль до смаку. На тарілку пюре і зверху сердечка. Прикрашаю свіжою петрушкою та нарізаю збоку 1 парений огірочок. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=mPvmybUE80s 7 fronya40, РАТАТУЙ-13, Kira та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 128 Опубліковано: 15 липня, 2017 @РАТАТУЙ-13,Андрей, получаю огромное удовольствие от просмотра Ваших рецептов! Спасибо Вам огромное! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах