РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 25 липня, 2017 На 2-3 порції бланшируємо 7-8 свіжих м'ясистих помідор. Знімаємо шкірку, видаляємо плодоніжки і нарізаємо крупно. Очищаємо 1-2 огірки від шкірки та нарізаємо крупно огірок і 1 червоний болгарський перець. Перебиваємо блендером чи в комбайні помідори, огірки, болгарський перець, 1-2 зубчика часнику, м'якушку від скибочки білого хліба, сіль, перець до смаку, соусу чилі для гостроти (до смаку), сік з половинки лимону, 1-2 ст ложки червоного винного оцету, 1-2 ст ложки оливкової олії. Далі перетираємо через сито наш суп. Гаспачо в холодильник на 4 години. Готуємо крутони. М'якушку 3-4 скибочок білого хліба чи батону нарізаємо кубіками. Обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю олії до рум'яної скоринки. Заодно і підсушимо крутони. Наливаємо ходоний гаспачо в тарілку. Поливаємо трішки оливковою олією. Зверху крутони. Приправляємо свіжомолотим перцем та сіллю до смаку. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=K0K86uiWk9c 10 Kira, Валюшечка, Grypana та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 123 Опубліковано: 27 липня, 2017 @РАТАТУЙ-13,Андрію, дякую за чудовий рецепт і суп!)) Відео наповнено добротою і любов'ю, до свого глядача! дякую Вам за це! 2 Валюшечка та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах