valuhka 4 184 Опубліковано: 27 листопада, 2018 Так ты их еще и супер полезными делаешь! 2 Алцьона та БабаОля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БабаОля 67 Опубліковано: 27 листопада, 2018 (змінено) Ось і фотозвіт. Цікаво скільки днів можна зберігати такі булочки. І чи збереже свої властивості свіжозамішене тісто після ночівлі у холодильнику Змінено 27 листопада, 2018 користувачем БабаОля 4 lana19, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 27 листопада, 2018 Мои в пакете и в холодильнике с воскресенья по пятницу выживают замечательно 4 Olima, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БабаОля 67 Опубліковано: 27 листопада, 2018 Дякую 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пампушка 1 043 Опубліковано: 5 грудня, 2018 Валюшка, как здорово придумала , спасибо 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 6 грудня, 2018 @Пампушка,спасибо! Придумала не я. Я просто приспособила идею из интернета к своим потребностям. А то стала замечать, что сын вместо того, чтобы купить что-то в столовой, тратит деньги на ерунду и ходит голодный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
May@ 50 Опубліковано: 9 березня, 2019 А маргарин растапливать не нужно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 10 березня, 2019 14 часов назад, May@ сказал: А маргарин растапливать не нужно? Я обычно кладу просто в емкость с молоком. Оно по рецепту должно быть горячим, поэтому разогреваю молоко и в нем топится маргарин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах