My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 1 серпня, 2022 Ингредиенты: на 6 шт 1 л баночок: 2,5 л води 75 г солі 180 г цукру 200 мл оцет 3 кг огірків 6 шт лаврового листа Зонтик кропу 6 шт духмяного перцю 12 шт чорного перцю горошком 6 шт зубчики часнику 12 ст.л. кетчупу Чілі Метод Підготовляємо огірки, їх треба гарно промити, обрізати ножем кінчики огірка. - В стерилізовані банки (1 л) в кожну кладемо на дно, 1 шт лавровий лист, 1 шт духмяний перець, 2 шт. горошок чорного перцю, 1 шт зубчик часнику, зонтик кропу. - Накладаємо огірки, гарно втрамбовуємо. - Готуємо маринад: в каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь й доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор, кетчуп Чілі, гарно перемішуємо, чекаємо, щоб закипіло, виливаємо оцет і знімаємо з вогню. Розливаємо маринад зверху на огірки. - Беремо велику каструлю, кладемо на дно полотенце, ставимо баночки, наливаємо холодну воду до 2 см не до верху. Накриваємо баночки кришечками. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, і стерилізуємо 20 хвилин. Далі закатуємо огірки ключем. Перевертаємо кожну баночку вверх дном, укутуємо ковдрою, залишаємо охолонуть. Потім зберігаємо огірки в прохолодному місці. Хрумкі мариновані огірки з кетчупом Чілі на зиму готові) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 1 серпня, 2022 @My Ukraine Cook , дякую за рецепт!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 1 серпня, 2022 будь ласка) 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах