My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 24 жовтня, 2022 Ингредиенты: 200 г шинки 1/2 б консервованого горошку 2 шт середньої моркви 2 шт солодкого перцю 1 шт зубчика часнику зелена цибуля 3 ст.л. майонезу 50 мл олії для смаження сіль, перець - Моркву, перець, цибулю і часник промити і очистити. Моркву натираємо на грубій терці, солодкий перець нарізаємо соломкою, цибулю нарізати півкільцями, часник нарізаємо дрібно. Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію і викладаємо туди овочі. Просмажуємо помішуючи до м’якості овочів. Викладаємо у миску в якій будемо готувати салат - Нарізаємо кубиком шинку, дрібно нарізаємо зелену цибулю, консервований зелений горошок все додаємо до просмажених овочів. - В кінці додаємо сіль, перець та майонез(салат заправляємо перед подачею на стіл), все гарно перемішуємо. Салат готовий, можна подавати до столу. Процес приготування у відео рецепті: 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Al30 0 Опубліковано: 31 жовтня, 2022 Спасибо большое за рецепт на выходных попробую приготовить ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах