Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Смачна та корисна Гарбузова каша з пшоном. Класична Українська страва

Recommended Posts

Ингредиенты:

1 л молока

1 кг очищеного гарбуза

200 г пшона

100 г вершкового масла

100 г цукру

дрібка солі

зображення_viber_2022-11-02_11-16-31-649.jpg

Метод

Промиваємо пшоно, заливаємо знову холодною водою(1:3), ставимо на вогонь, доводимо до кипіння проварюємо приблизно 20 хвилин, поки википить вода. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою, і даємо настоятись.

- Очищаємо гарбуз і нарізаємо на дрібні шматочки. В каструлю наливаємо молоко, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Далі додаємо гарбуз, і варимо його до готовності. Після гарбуз можна потовкти в молоці, але якщо ви полюбляєте гарбуз шматочками, то товкти не потрібно.

- Коли все готове додаємо пшоно до відвареного гарбуза у молоці, до них ще додаємо масло, цукор за смаком, сіль. Все гарно перемішуємо. Продовжуємо варити, ще пару хвилин після закипання. Далі накриваємо кришкою, накриваємо полотенцем і даємо каші настоятись близько 30 хвилин.

- Гарбузова каша готова, можна подавати її до столу)

Процес приготування у відео рецепті:

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×