Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Салат з пекінської капусти та консервованого тунця без майонезу

Recommended Posts

Ингредиенты:

1 шт пекінська капуста(середній качан)

1 шт баночка консервованого тунця

2 шт свіжого огірка

1 ч.л. діжонської гірчиці

1 ст.л. олії оливкової

сіль до смаку

зелень

зображення_viber_2022-12-07_12-43-15-535.jpg

Метод
 
- Овочі промити та очистити. Дрібно шинкуємо капусту, огірок нарізаємо півкільцями. Все кладемо у миску.
- Відкриваємо баночку з тунцем(за бажання можна олійку з нього не виливати), виделкою дрібнимо на шматочки, викладаємо до овочів.
- Далі додаємо діжонську гірчицю, сіль, зелень, олію. Все гарно перемішуємо(салат заправляємо тільки перед подачею на стіл)
Салат з пекінської капусти готовий, готуйте разом з нами та смакуйте всією родиною)
Процес приготування у відео рецепті:
 
 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Після майонезних зимових салатів так хочеться отакого свіженького-легенького!!

Ніколи б не подумала, що тунець можна скомпонувати з капустою та огірком.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 20.01.2023 в 19:12, Алцьона сказав:

Ніколи б не подумала, що тунець можна скомпонувати з капустою та огірком.

Можна,  Алочко! Особливо,  коли треба позбутися зайвих кг 😀

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×