My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 8 грудня, 2022 Ингредиенты: 1 шт пекінська капуста(середній качан) 1 шт баночка консервованого тунця 2 шт свіжого огірка 1 ч.л. діжонської гірчиці 1 ст.л. олії оливкової сіль до смаку зелень Метод - Овочі промити та очистити. Дрібно шинкуємо капусту, огірок нарізаємо півкільцями. Все кладемо у миску. - Відкриваємо баночку з тунцем(за бажання можна олійку з нього не виливати), виделкою дрібнимо на шматочки, викладаємо до овочів. - Далі додаємо діжонську гірчицю, сіль, зелень, олію. Все гарно перемішуємо(салат заправляємо тільки перед подачею на стіл) Салат з пекінської капусти готовий, готуйте разом з нами та смакуйте всією родиною) Процес приготування у відео рецепті: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 січня, 2023 Після майонезних зимових салатів так хочеться отакого свіженького-легенького!! Ніколи б не подумала, що тунець можна скомпонувати з капустою та огірком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 21 січня, 2023 В 20.01.2023 в 19:12, Алцьона сказав: Ніколи б не подумала, що тунець можна скомпонувати з капустою та огірком. Можна, Алочко! Особливо, коли треба позбутися зайвих кг 😀 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах