Перейти до вмісту
Natali06

Універсальне тісто на халу та здобу

Recommended Posts

Ингредиенты:

Опара

Вода 20 градусів – 80г

Свіжі дріжджі - 1г (0.4 інстантні)

Борошно пшеничне в/г-140г

Тісто

Вся опара

Вода 20 град. - 50г

Молоко 20 град. - 180г

Свіжі дріжджі - 2г (0.7 інстантні)

Борошно пшеничне в/г- 360г

Цукор - 32г

Сіль - 10г

Вершкове масло - 40г

Вихід: 840г
 

large.1974490998_324776765_587212263235835_6971744526509339964_n(1).jpg

Метод

Опара
Змішати усі інгредієнти до однорідності. Бродіння 10-12 годин. При температурі 23-25 градусів.

Тісто
Заміс середньої інтенсивності до гладкого, зв'язного тіста 11-15 хвилин.

Бродіння в боксі 70 хвилин.

Обминка складання.

Бродіння 70 хвилин.

Розподіл та формування.

Розстойка 70-90 хвилин.

Нанесення яєчної суміші та посипок.

Випічка 200 градусів без пари 23-25 хвилин.

Примітки

На фото хала із 7 джгутів.
Здоба на щільній опарі - м'яка і ароматна випічка. Довго зберігається. Можливо універсальна.

Прихований текст

Рецепт від відомого шеф-пекаря ( ПІБ, якого не можу згадати)))

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×