Dimon 93 Опубліковано: 10 квітня, 2023 Ингредиенты: Свинина - 700 грамм; Твердый сыр - 200 грамм; Фиолетовый лук - 2 небольших; Помидор - 3 шт; Зелёный салат - пучек; Сок лимона; Авокадо - 1 шт; Тунец - 1 банка; Оливковое масло - 40 грамм; Соль, перец, приправы - по-вкусу. Приготовление: Салат: Моем и нарезаем листья салата, лук нарезаем слайсами, а томаты - кубиками. Добавляем тунец, перемешиваем, заправляем оливковым маслом и добавляем немного лимонного сока. Солим по вкусу. Мясо: нарезаем, солим, перчим, добавляем приправы по вкусу и поливаем оливковым маслом и оставляем на 10 мин. На сковородку наливаем немного оливкового масла и после этого обжариваем с двух сторон. Приятного аппетита;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 11 квітня, 2023 Дуже красиво та апетитно. Та для вечері, мабуть, занадто калорійно Для обіду, гадаю, саме то! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimon 93 Опубліковано: 11 квітня, 2023 11 година тому, УкраІнка сказав: Дуже красиво та апетитно. Та для вечері, мабуть, занадто калорійно Для обіду, гадаю, саме то! Воно так і є, але якщо смачно, тоді шкіра на пузі так натягається що аж очі самі закриваються))) 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах