спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 14 квітня, 2023 Тісто - ваше улюблене. Підбираєте паперову форму, яка підходить до вашого відер ця. Знімаєте мішалки, штирь обмотуєте фольгою. В формі, по центру робите отвір, розміром як обмотаний штир. Все. В мене нема програми чисто випічки. Є коротка 140 хв, заміс, відпочинок, знову заміс і випічка вмикається в 1.2ч. От тоді і ставлю в хп рамочку, яка вже підійшла. Результатом задоволена! Якщо порівняти такий самий діаметр з духовної, о в хп на 1 см вище вийшлавийшла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 14 квітня, 2023 Як цікаво. Люблю всілякі такі штуки. В моїй пічці є режим випічка, при нагоді треба спробувати. І духовку ганяти не треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах