Справжня господиня 3 571 Опубліковано: 16 квітня, 2023 Ингредиенты: Скумбрія велика - 1 шт. Томат. паста (в мене кетчуп) - 0,5 ст.л. Соєвий соус - 1 ст.л. Олія - 1 ст.л. Сік лимона - 1 ч.л. Часник за смаком Цибуля за бажанням Зробити соус до риби, трішки підсолити за смаком. В мене була ось така скумбрія без голови десь на 0,5 кг. Зі сторони спинки розрізаємо рибу і видаляємо хребет і реберні кістки. Видаляємо кишки і зачищаємо рибу. Пінцетом видаляємо мілкі кісточки, яких ще багатенько (вздовж філе по темним смужкам). Перевертаємо рибу шкіркою наверх. Дуже гострим ножем робимо розрізи через 2-2,5 см як на фото, не дорізаючи до середини. На деко акуратно переносимо рибу шкірою наверх і закручуємо кожен кусочок к на фото. Кісточкою добре змащуємо всі кусочки зо всіх сторін соусом. В мене оставалося трохи соуса та скучала половинка цибулі. Я нарізала півкільцями, змішала з соусом та виклала вокруг риби. Запікати рибу в духовці при 180 град приблизно 25 хвилин. Це наша святкова вечеря сьогодні! Вова дуууже проникся рибою!!! Вона неймовірно смачна та красива! Таку рибу можна гостям подавати і дивувати! 1 Валюшечка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах