Перейти до вмісту
Справжня господиня

Скумбрія запечена святкова

Recommended Posts

Ингредиенты:

Скумбрія велика - 1 шт.

Томат. паста (в мене кетчуп) - 0,5 ст.л.

Соєвий соус  - 1 ст.л.

Олія  - 1 ст.л.

Сік лимона  - 1 ч.л.

Часник  за смаком

Цибуля  за бажанням

20230416_170322.thumb.jpg.77e72d07a59c1649aff64846ffcfdddf.jpg

 

Зробити соус до риби, трішки підсолити за смаком.

В мене була ось така скумбрія без голови десь на 0,5 кг.

20230416_155554.jpg

Зі сторони спинки розрізаємо рибу і видаляємо хребет і реберні кістки. Видаляємо кишки і зачищаємо рибу.

20230416_155843.jpg

Пінцетом видаляємо мілкі кісточки, яких ще багатенько (вздовж філе по темним смужкам).

20230416_160756.jpg

Перевертаємо рибу шкіркою наверх. Дуже гострим ножем робимо розрізи через 2-2,5 см як на фото, не дорізаючи до середини.

20230416_161212.jpg

На деко акуратно переносимо рибу шкірою наверх і закручуємо кожен кусочок к на фото. Кісточкою добре змащуємо всі кусочки зо всіх сторін соусом.

В мене оставалося трохи соуса та скучала половинка цибулі. Я нарізала півкільцями, змішала з соусом та виклала вокруг риби.

20230416_162404.jpg

Запікати рибу в духовці при 180 град приблизно 25 хвилин.

Це наша святкова вечеря сьогодні! Вова дуууже проникся рибою!!! Вона неймовірно смачна та красива! Таку рибу можна гостям подавати і дивувати!

20230416_170301.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×