Перейти до вмісту
Справжня господиня

Макова начинка від Справжньої господині

Recommended Posts

Ингредиенты:

Мак - 100г

Сахар - 100-120г

Белок яйца - 1шт

172.JPG

 

Метод

100г мака поджарить в свч на 900 Вт 2 раза по 2 минуты, помешивать. Остудить.

Смешать мак с 100-120г сахара и за несколько приемов разбить в кофемолке. Не в пыль, а именно разбить зерно и сахар, появится характерный запах.

В массу добавить 1 белок яйца и растереть. Начинка готова.

 

С этой начинкой делаю пирог Бабушкина салфетка.

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×