Перейти до вмісту
УкраІнка

Глянцева глазур для паски на вершках

Recommended Posts

Ингредиенты:

Вершкове масло — 30г

Цукрова пудра — 200 - 300г

Вершки (будь-якої жирності) — 50г

Ванілін — за смаком.

340069387_1325954331286149_3791761207472255393_n (1).jpg

Метод

Вершки трохи підігріти і розтопити в них вершкове масло. Нагрівати сильно не потрібно: достатньо, щоб масло просто з'єдналося з вершками, 

Всипати цукрову пудру з ваніліном і міксером трохи збити, щоб з'єднати компоненти.

Вийде тягуча глазур. Вона швидко застигає, тому готувати її потрібно відразу перед прикрасою готових пасок.

Нанесіть глазур на паски, прикрасьте горіхами, посипкою, шоколадом і т. д. глазур дуже смачна, вершкова, а ще вона глянсова, зовсім не кришиться і швидко застигає!

Фото перше - точно за рецептом.

А тут - 200г пудри.

339779560_1310071606220133_1487533811911349847_n.jpg

Примітки

Дівчата, можливо, хтось буде ще робити паски на проводи, то ділюсь. Цього року спробувала нову глазур на вершках. Мені дуже сподобалося. Перший раз робила точно за рецептом (В оригіналі – 300г). Вдруге зменшила кількість цукрової пудри, то глазур вийшла не така густа. Застигає швидко.

Джерело

 

 

Украіна

Війна росії  з Україною

День 422

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×