Максим Chef 205 Posted June 24, 2023 Куряче філе - 250 грам Кабачок - 200 грам Гриби - 210 грам Копчена паприка - 4 грам Сухий часник - 2 грм Соєвий соус - 25 грам Цукор - 10 грам Олія - 30 грам Сіль, перець за смаком Спосіб приготування: Нарізаємо 250 грам курячого філе та маринуємо його копченою паприкою, сухим часником, соєвим соусом, сіллю та перцем; Нарізаємо кабачок полу кільцями та нарізаємо гриби; Маринуємо овочі сухим часником та соєвим соусом, також додаємо олію; Нанизужмо овочі та куряче філе на шпажки; Ставимо нашу готову страву в розігріту до 220 градусів С (428F) на 20 хвилин; Смачного! 3 fronya40, Natali06 and Toxa reacted to this Share this post Link to post Share on other sites