Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

Шашлик з курячого філе на шпажках

Recommended Posts

 

Куряче філе - 250 грам

Кабачок - 200 грам 

Гриби - 210 грам

Копчена паприка - 4 грам

Сухий часник - 2 грм 

Соєвий соус - 25 грам 

Цукор - 10 грам 

Олія - 30 грам

Сіль, перець за смаком 

 

Спосіб приготування:

Нарізаємо 250 грам курячого філе та маринуємо його копченою паприкою, сухим часником, соєвим соусом, сіллю та перцем;

Нарізаємо кабачок полу кільцями та нарізаємо гриби;

Маринуємо овочі сухим часником та соєвим соусом, також додаємо олію;

Нанизужмо овочі та куряче філе на шпажки; 

Ставимо нашу готову страву в розігріту до 220 градусів С (428F) на 20 хвилин;

 

Смачного!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×