Перейти до вмісту
Максим Chef

Фарш та кабачок, рецепт який сподобається кожному

Recommended Posts


 

Фарширований кабачок

 

Рис - 100 г

Кабачок - 900 г

Фарш - 500 г

Цибуля - 160

Часник - 10 г

Кріп - 5 г

Болгарський перець - 60 г

Сіль, перець 

 

Соус:

Томат паста - 100 г

Сметана - 120 г

Вода - 800 г

Цукор - 20 г

Сіль 

 

Спосіб приготування: 

Рис заливаємо водою та порівнюємо до півготовності;

Кабачки великих розмірів нарізаємо товстими скибками та вирізаємо серединку з них;

В форму для запікання викладаємо круги з кабачка; 

Серединку від кабачків нарізаємо кубиками, цибулю також нарізаємо кубиками;

На розігріту сковорідку наливаємо олію та обсмажуємо цибулю; 

Болгарський перець нарізаємо кубиками та додаємо до цибулі на сковорідку; 

Змішуємо разом протушкований болгарський перець, цибулю та нарізаний кабачок, рис та фарш, нарізаний кріп, нарізаний базилік, часник та копчену паприку, сіль та перець;

Викладаємо фарш в круги з кабачка; 

 

Соус: 

На сковорідку наливаємо воду, додаємо томатний соус, цукор та сіль та сметану;

Заливаємо кабачки соусом та ставимо в розігріту до 220 С (428F) на 50 хвилин, періодично поливаючи соусом; 

 

Смачного! 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×