Jump to content
Sign in to follow this  
НатальяН

Вафлі з кабачків або броколі. Рецепт та рецепт утилізація

Recommended Posts

Ингредиенты:

Кабачок 
Рисове борошно - 5 ст.л.
Борошно – 3 ст.л.
Яйце - 1 шт.
Сіль - за смаком
Цукор - за смаком
Розпушувач - 1/2 ч.л.

5303443566225386167.jpg

 

Метод


Кабачок очистити та порізати на кільця. Молодий кабачок очищати від шкірки не потрібно . Усі інгредієнти скласти в глечик - блендер і подрібнити до одержання рідкого однорідного тіста.
Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і печемо до готовності.

Screenshot_163.png
Час приготування залежить від потужності вафельниці.
У середньому для цього тесту достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією.

Взяла цей рецепт за основу та утилізувала продукти з холодильника.
Попередньо відварила броколі  2-3 хвилини.
Додала яйце.
Пастеризовані білки із пачки;
І трохи кефіру старого.
На око рисового та звичайного борошна.
Замість солі - приправа 10 овочів
Трохи цукру
Десь 15 гр розпушувача. Тому що броколі було грам 700, а то й 800. 
Виходить не зовсім цей рецепт. Але принцип той самий.
Все пробиваю в  блендері і випікаю.

 

 

Україна

Київ

Війна росії  з Україною

День 924

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×