Перейти до вмісту
Максим Chef

Рецепт з кабачків та фаршу

Recommended Posts

Креативний та простий рецепт зі звичайного кабачка та фаршу 

 

Котлети: 

Цибуля - 180 г 

Фарш - 400 г

Сухий часник - 2 г

Паприка копчена - 2 г

Сіль, перець 

Вода - 50 г

Моцарела - 50 г

 

Соус:

Сметана - 100 г

Огірок - 20 г

Кріп - 2 г

Часник - 1 г 

Перець чорний 

Сіль 

 

Булочки:

Кабачок - 350 г

Яйце - 1 шт

Мука - 50 г

Панірувальні сухарі - 100 г

Олія - 120 г

Помідор - 60 г

Листя салату - 40 г

 

Спосіб приготування:

Нарізаємо мілко цибулю та додаємо її до фаршу, додаємо сухий часник, копчену паприку, сіль, перець і все перемішуємо;

Додаємо воду та цибулю, знову гарно перемішуємо;

Формуємо котлетки;

 

Готуємо соус:

До сметани додаємо мілко нарізаний огірок, укроп та мілко нарізаний часник, сіль та чорний перець;

 

 

Нарізаємо кабачок товстими кільцями та посипаємо сіллю, перемішуємо та посипаємо мукою;

В окремій мисці одне яйце з сіллю перемішуємо ретельно вилкою, 

Кабачки в муці занурюємо в яйце з двох сторін, щоб кабачок повністю був покритим яйцем; 

Потім обвалюємо його в панірувальних сухарях;

Викладаємо кабачки на розігріту сковорідку з олією;

Обсмажуємо до хрусткої скоринки з двох сторін;

 

Сформовані раніше котлетки з фаршу також обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією з двох сторін;

Нарізаємо помідор кільцями, нарізаємо листя салату; 

Далі, збираємо бургер. Кабачок намазуємо соусом, кладемо помідор, листя салату, котлету, кабачок. 

Супер, наш бургер готовий:)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×