Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

Смачний рецепт з фаршу та баклажану

Recommended Posts

Ми впевнені, це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану.

 

Баклажан - 650 г

Сіль, перець 

Оливкова олія - 20 г

Цибуля - 180 г

Перець болгарський - 100 г

Зелена цибуля - 30 г

Фарш із яловичини - 400 г

Сухий часник - 2 г

Кетчуп - 50 г

Соєвий соус - 20 г

Моцарела - 100 г

 

 

Спосіб приготування:

Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С (374 F) на 15 хвилин;

Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; 

Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; 

Натираємо моцарелу; 

На засмажені баклажани додаємо тушений фарш;

Зверху кладемо базилік та моцареллу;

Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С (392F).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×