Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Котлети з баклажанів та фаршу

Recommended Posts

Ингредиенты:

500 г баклажан (очищених)
500 г фаршу свиного
1 шт цибуля
4 зубчики часнику
1 ч.л. солі
1/3 ч.л. чорного меленого перцю
150 г панірувальних сухарів
1 шт яйце
2 ст.л. манки
олія для смаження

изображение_viber_2022-09-12_11-32-01-772.jpg

Метод

- Миємо та очищаємо баклажани, цибулю та часник. Нарізаємо на шматочки і перемелюємо все на м’ясорубці.
- Окремо нарізаємо шматочками м’ясо і теж перемелюємо на м’ясорубці.
- Далі перемелені овочі кладемо до фаршу, але руками віджимаємо сік, який виділився з них.
- До маси додаємо, спеції, яйце, манку, гарно перемішати, накрити і дати постояти 30 хвилин, щоб манка набухла.
- Далі ложкою набираємо масу, і вже руками формуємо котлети овальної форми, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і складаємо на рознос.
- Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію. Смажимо котлети з обох боків по 5 хвилин, на середньому вогні до золотистого кольору.
Готові котлети подаємо до столу)
Процес приготування у відеорецепті:

 

 

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×