Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Смачна ікра з баклажанів та овочів

Recommended Posts

Ингредиенты:

3 шт баклажан середнього розміру

4 шт солодкого перцю

1 шт цибуля середнього розміру

4 шт помідори середнього розміру

3 ст.л. олії

4 шт зубчики часнику

сіль до смаку

фольга або пергамент

зображення_viber_2022-08-29_10-34-48-820.jpg

 

Метод

-       Підготуємо овочі: промиваємо та просушуємо їх. Баклажани та перець викладаємо на протвінь застелений пергаментом або фольгою. На баклажанах зрізаємо кінчики і з обох боків робимо надрізи не глибокі. Перець кладемо цілим не очищуємо, змащуємо олією. Розігріваємо духовку на 220 градусів та запікаємо овочі: баклажани -45 хвилин, перець – 35 хвилин. Коли овочі будуть готові, хай трішки охолонуть, далі з них треба зняти шкірочку, в перця очистити від насіння. Овочі нарізати на кубики, скласти у мисці де буде ікра

-       Для рецепту з помідорів потрібно зняти шкірочку, для цього, на ньому робимо навхрест надрізи, кладемо у миску, заливаємо окропом. І залишаємо на 20 секунд. Далі виймаємо , і ножем знімаємо шкірочку. Потім натираємо на крупній терці, і викладаємо до нарізаних овочів.

-       Цибулю очищаємо і нарізаємо кубиком, теж додаємо до нарізаних овочів.

-       Далі до овочів додаємо видавлений часник, сіль, олію. Перемішуємо все гарно.

Ікра з баклажанів і запечених овочів готова)

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×