спокусницЯ 6 668 Опубліковано: 18 годин тому Інгредієнти: Баклажани обсмажені 420 г Куряче філе (грудка) готове 180 г Стиглий помідор Волоські горіхи 50 г Кріп, петрушка– за смаком Кінза за с смаком ( я не даю) Часник1-2 зубчики Майонез – для заправки Рослинна олія – для смаження Сіль для баклажанів Чорний мелений перець за смаком і по бажанню Хмелі-сунеліза смаком і по бажанню ( я не даю) Метод 1.Баклажани очистіть та наріжте пластинами товщиною приблизно 1 см. 2.Посоліть їх і залиште на 15 хвилин, щоб вийшла зайва волога та гіркота. 3.Промокніть баклажани паперовим рушником або злегка відтисніть. ( можна промити водою). 4.Обсмажте на рослинній олії з обох боків до золотистого кольору до готовності. 5.Куряче філе заздалегідь відваріть чи протушкуйте, розберіть на волокна. 6.Волоські горіхи подрібніть ножем. 7.Зелень дрібно наріжте, часник подрібніть або пропустіть через прес. 8.Обсмажені баклажани також розділіть на волокна. 9.Помідор порізати довільними шматочками 10.Змішайте в мисці куряче філе, баклажани, помідори, горіхи, зелень і часник. 11.Додайте сіль, чорний мелений перець та хмелі-сунелі за смаком. 12.Заправте майонезом і добре перемішайте. Смачного! Цей салат є продовженням Салат з баклажанами, курячим філе та волоськими горіхами Відмінність тільки в наявності помідор, але як на мене вони обидва мають право бути! Україна Житомирська обл. Війна росії з Україною День 1681 1 lana19 відреагував(-ла) на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах