Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:

400 г очищений кабачок

500 гр курячого фаршу

1 середня цибулина

2 зубчик часнику

2 жовтки

2 ст. кукурудзяного крохмалю

2 ст. манної крупи

спеції на ваш смак сіль, перець

зелень за бажанням

олія для смаження

Screenshot_41.jpg

 
Метод
 
Кабачки натерти на тертці, видавити сік.
Цибулю та часник нарізати дрібним кубиком.
До овочів додаємо фарш, жовтки, манку, крохмаль, спеції, добре перемішуємо ложкою, залишаємо масу постояти 10 хвилин.
Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, викладаємо масу ложкою, обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні. Викладаємо котлети на паперовий рушник, щоб убрати лишній жир.
Готові котлети подаємо до будь-якого гарніру чи салату.
 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×