Jump to content
Sign in to follow this  
My Ukraine Cook

Заливний пиріг з кабачком та сиром Смачний варіант для легкої вечері

Recommended Posts

Ингредиенты:

5 яєць
250 мл кефіру
150 мл рафінованої олії
1 ч. л солі
300-330 гр. борошна
2 шт. натертого кабачка
150 г твердого сиру
2 шт. помідор
спеції базилік, чорний перець за смаком
1 ч. л розпушувача
пергамент
форма 24 см

зображення_viber_2022-07-04_13-07-08-744.jpg

Метод

Готуємо тісто
В миску кладемо яйця збиваємо, щоб розбились жовтки 1 хвилину, далі додаємо кефір, олію, все разом перемішуємо. Окремо змішуємо борошно та розпушувач, просіюємо в рідину. Все разом перемішуємо до однорідності маси.
Начинка
Натираємо на дрібній тертці кабачок, руками віджимаємо рідину, додаємо в тісто і натираємо на великій тертці твердий сир, теж додаємо в тісто. Усі разом перемішуємо лопаткою.

Підготуємо форму (24 см) – дно застилаємо пергаментним папером. Викладаємо тісто, рівномірно розподіляємо формою. Нарізаємо помідор тонкими півкільцями та зелень. Викладаємо помідор, зверху присипаємо зеленню. Розігріваємо духовку на 160 градусів, випікаємо 40-45 хвилин до готовності, орієнтуйтеся по своїй духовці.
Після випікання пиріг можна подавати до столу як теплий, так і охолоджений.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Интересный рецепт! Что-то новенькое с кабачка. Помидоры свои начинают тол ко поспевать. А вот кабачки вчера все оборвала, до самых маленьких. Как созреют все составляющие, обязательно попробую приготовить.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×