Elenka 4091 Posted September 5 Ингредиенты: Кабачки -2 кг Болгарський перець - 1шт. Яблуко - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Головка часнику - 1 шт. Перц Чилі - 2 шт. Цукор - 200г Оцет 9% - 100г Сіль - 50г Томатна паста - 70г Метод Кабачки (у мене молоденькі) порізала на 3 частини поперек і далі брусочками. Всі овочі інші (крім чилі та часнику) перемолола у блендері (можна у м'ясорубці). У каструлю поклала нарізані кабачки, мелені овочі, сіль, цукор, оцет, томатну пасту та варила 1 годину. За 15 хвилин додала перемелений часник та перець чилі. Розлила по банках і закрутила, не загортала. Мої відступи від оригінального рецепту: часник та гострий перець додала ближче до кінця і на початку додала 60 г соняшникової рафінованої олії. Варити можна було 40 хвилин, але в мене банки ще не були готові. На смак трохи гостренько, смачно. Вихід 5 банок по 0,5л. Овочі, які перемелювала, брала побільше розміром. Спочатку рідини мало, потім буде якраз, кабачки пустять сік. Україна Запоріжжя Війна росії з Україною День 926 2 Наташшшка and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites