Максим Chef 196 Опубліковано: 23 липня, 2023 Простіше простого, смачніше смачного :) Фарш - 250 г Цибуля - 50 г Перець болгарський - 30 г Перець чорний Сіль Сухий часник Паприка копчена Соус соєвий - 20 г Вершкове масло - 20 г Моцарела - 80 г Лаваш - 3 шт Листя салату - 30 г Огірок - 15 г Соус: Майонез - 60 г Гірчиця гостра - 8 г Огірок - 15 г Кріп - 1 г Спосіб приготування: До фаршу додаємо сухий часник, копчену паприку, соєвий соус, сіль та перець; Нарізаємо цибулю, болгарський перець та кріп. Все це додаємо до фаршу; Розтоплюємо вершкове масло на сковорідці та додаємо олію, викладаємо фарш. Тушкуємо фарш; Коли фарш готовий додаємо до нього моцарелу та гарно перемішуємо; Соус: В окрему миску додаємо майонез, гостру гірчицю, кріп та мілко нарізаний огірок; Все перемішуємо; Тортилью змащуємо соусом, викладаємо фарш, нарізаний скибками огірок та листя салату; Завертаємо все; Підсмажуємо на сковорідці з усіх боків; 1 Toxa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах