Перейти до вмісту

Recommended Posts

Простіше простого, смачніше смачного :)

 

Фарш - 250 г

Цибуля - 50 г

Перець болгарський - 30 г

Перець чорний 

Сіль 

Сухий часник 

Паприка копчена 

Соус соєвий - 20 г

Вершкове масло - 20 г

Моцарела - 80 г

Лаваш - 3 шт 

Листя салату - 30 г

Огірок - 15 г

 

Соус:

Майонез - 60 г

Гірчиця гостра - 8 г

Огірок - 15 г

Кріп - 1 г

 

 

Спосіб приготування:

До фаршу додаємо сухий часник, копчену паприку, соєвий соус, сіль та перець;

Нарізаємо цибулю, болгарський перець та кріп. Все це додаємо до фаршу;

Розтоплюємо вершкове масло на сковорідці та додаємо олію, викладаємо фарш. Тушкуємо фарш;

Коли фарш готовий додаємо до нього моцарелу та гарно перемішуємо;

 

Соус:

В окрему миску додаємо майонез, гостру гірчицю, кріп та мілко нарізаний огірок;

Все перемішуємо;

 

Тортилью змащуємо соусом, викладаємо фарш, нарізаний скибками огірок та листя салату;

Завертаємо все;

Підсмажуємо на сковорідці з усіх боків;

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×