Максим Chef 196 Опубліковано: 5 серпня 1 рецепт ⬇️ 0:00 Салат з курячою печінкою. Ягідний соус ⬇️ Чорна смородина - 150 г Цукор - 60 г Біле вино - 80 г Вода - 150 г Куряча печінка - 80 г Вершкове масло - 20 г Мікс салату - 50 г Оливкова олія - 10 г Помідор - 50 г Рукола - 15 г Груша - 40 г Ягідний соус - 40 г 2 рецепт⬇️ 00:57 Шаурма з курячої печінки Маринад: Куряча печінка - 500 г Цукор Сухий часник 1г Чорний перець Сіль Молоко - 150 г Трішки олії в кінці після того як печінка замаринувалась. Соус: Йогурт без цукру - 200 г Огірок - 80 г Міцна гірчиця - 40 г Сухий часник - 2 г Сіль Зелень 10 г Листя салату 25 Морква 20 Червона цибуля 15 г Сир Чеддер 3 шт 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах