Перейти до вмісту
Максим Chef

7 рецептів на кожен день.

Recommended Posts

1 рецепт (смачніше ніж піца) 00:00 

Тісто - 300 г
Перець болгарський - 80 г
Гриби - 140 г
Вершкове масло - 20 г 
Олія 
Сіль 
Перець
Мука 
Соус томатний - 80 г 
Шинка куряча - 120 г
Цибуля - 20 г
Кріп - 10 г 
Сир фета - 70 г
Моцарела - 150 г
Рукола - 15 г

Тісто:
Дріжджі - 12 г
Вода температурою 30 градусів 255 г 
Мука - 500 г
Олія оливкова - 45 г
Сіль - 10 г
Цукор - 10 г 

Соус для піци: 
Томати палаті - 120 грам 
Базилік - 2 листочка 
Оливкова олія - 40 грам 
Сухий часник - 2 грами 
Перець, сіль

Приготування тіста: 
10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились;
В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все;
Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами;
Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто;
Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування;
Робимо три порції тіста;
Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою;

Тісто підходить 1,5 години;

Приготування піци:
Спочатку наріжте всі інгредієнти та обсмажте гриби; 
Формуйте коло з тіста та змастіть половину кола томатним соусом (80г); 
Далі викладіть шинку (120 г);
Наступними викладіть смажені гриби (60 г) та цибулю (20 г), кріп (10г), болгарський перець (80г), сир фету (70г);
Все це посипте зверху моцарелою (150г) та накрийте другою  половиною тіста;
Щільно натискайте на краї тіста, щоб воно зклеїлося між собою;
Змащуйте піцу томатним соусом та ставте в розігріту пічку 220С на 18 хв.
Дістаньте піцу з пічки та 
дочекайтесь поки вона трохи вистине. 
Посипте зверху руколою, потім розрізайте.
Смачного!

2 рецепт (найсмачніші кабачки) 1:57

Кабачок - 300 грам  
Куряче філе - 1шт
Сулугуні - 100 грам
Яйце куряче - 1 шт
Сухий часник - 2 грама 
Сіль, перець
Мука - 60 грам;
Кріп - 10 грам 

Спосіб приготування: 
Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;
Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;
Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;
На деко вистилаємо пергамент;
Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;
Викладаємо кульки на пергамент;
Ставимо страву в розігріту до 220 С 
духовку на 17 хвилин

Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! 4:54 

Куряче філе 1 шт 220 г
Копчена паприка 2 г
Часник 2 г
Перець за смаком 
Сіль за смаком 
Соєвий соус 40 г
Олія 20 г
Мед 50 г
Гіриця солодка 25 г

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×