Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

7 рецептів на кожен день.

Recommended Posts

1 рецепт (смачніше ніж піца) 00:00 

Тісто - 300 г
Перець болгарський - 80 г
Гриби - 140 г
Вершкове масло - 20 г 
Олія 
Сіль 
Перець
Мука 
Соус томатний - 80 г 
Шинка куряча - 120 г
Цибуля - 20 г
Кріп - 10 г 
Сир фета - 70 г
Моцарела - 150 г
Рукола - 15 г

Тісто:
Дріжджі - 12 г
Вода температурою 30 градусів 255 г 
Мука - 500 г
Олія оливкова - 45 г
Сіль - 10 г
Цукор - 10 г 

Соус для піци: 
Томати палаті - 120 грам 
Базилік - 2 листочка 
Оливкова олія - 40 грам 
Сухий часник - 2 грами 
Перець, сіль

Приготування тіста: 
10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились;
В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все;
Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами;
Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто;
Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування;
Робимо три порції тіста;
Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою;

Тісто підходить 1,5 години;

Приготування піци:
Спочатку наріжте всі інгредієнти та обсмажте гриби; 
Формуйте коло з тіста та змастіть половину кола томатним соусом (80г); 
Далі викладіть шинку (120 г);
Наступними викладіть смажені гриби (60 г) та цибулю (20 г), кріп (10г), болгарський перець (80г), сир фету (70г);
Все це посипте зверху моцарелою (150г) та накрийте другою  половиною тіста;
Щільно натискайте на краї тіста, щоб воно зклеїлося між собою;
Змащуйте піцу томатним соусом та ставте в розігріту пічку 220С на 18 хв.
Дістаньте піцу з пічки та 
дочекайтесь поки вона трохи вистине. 
Посипте зверху руколою, потім розрізайте.
Смачного!

2 рецепт (найсмачніші кабачки) 1:57

Кабачок - 300 грам  
Куряче філе - 1шт
Сулугуні - 100 грам
Яйце куряче - 1 шт
Сухий часник - 2 грама 
Сіль, перець
Мука - 60 грам;
Кріп - 10 грам 

Спосіб приготування: 
Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;
Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;
Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;
На деко вистилаємо пергамент;
Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;
Викладаємо кульки на пергамент;
Ставимо страву в розігріту до 220 С 
духовку на 17 хвилин

Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! 4:54 

Куряче філе 1 шт 220 г
Копчена паприка 2 г
Часник 2 г
Перець за смаком 
Сіль за смаком 
Соєвий соус 40 г
Олія 20 г
Мед 50 г
Гіриця солодка 25 г

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×