lana19 20 787 Опубліковано: 7 годин назад процеси на відео Опару готував на заквасці для глибшої ароматики, але і на дріжджах буде чудово. Обидва варіанти далі, вибирайте той, який вам смачніше/зручніше ——————————— Вихід тіста: 950 гр (4 піци по 30 см) Опара га закваске 30 - стартер 85 - вода кімнатної температури 85 - борошно пшеничне в/с змішати, залишити при кімнатній температурі на 10-12 годин Опара на дріжджах 100 - вода кімнатної температури 0.5 - дріжджі (0.2 - інстантні) 100- борошно пшеничне в/с Тісто 200 - (вся) опара 285 - вода 4 градуси 3 – дріжджі (1.2 – інстантні, і їх краще змішати з борошном) 25 - оливкова олія EV 390 - борошно пшеничне в/с 50 - борошно пшеничне ц/з щіпка будь-яких ароматних трав (у мене чебрець) заміс на середніх оборотах 5-6 хвилин до однорідності пауза в замісі на 30 хвилин, накрийте діжу з тестом внести сіль: 12 - сіль продовжити заміс на середніх обертах 9-10 хвилин до еластичного тесту перекласти тісто в бокс 30 хвилин бродіння - обминка 30 хвилин бродіння - обминка 80 хвилин бродіння поділити тісто на заготовки – 230-240 гр якщо ви хочете виготовити чиабатту або фокаччу - можна сформувати з тесту на цьому етапі. Дати 70-80 хвилин підйому і випекти як хліб. ретельно округлити, укласти в бокс залиште максимальну відстань між ними, щоб вони не зімкнулися додайте заготовки борошном, накрийте бокс кришкою і приберіть в холодильник на 10-12 годин Далі: дістаньте заготовки та відформуйте як на відео начинки та соуси за бажанням випікаєте піцу в добре прогрітій печі на максимальній температурі. Чим вище – тим краще Я печу піцу у вихідні або з нагоди. Тому моя схема виглядає так: ранок - опара / вечір - тісто / ранок наступного дня - готова піца Кульки можуть стояти в холоді годин 12, особливо не втрачаючи як 500134875_AQP4CoO0dKZKYLZBqct7ErrA5Fh4_sGQx_g6gZU_1xyeoDQRFvYJxk.mp4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах